AMMATTILAISILLE

Remontointi & Rakentaminen

KATTAVA TUKI


Tylökauppa tarjoaa kattavan tuen rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisille. Erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltavat sauna- ja höyrykylpyratkaisut vaativat monien tekijöiden huomioimista, jotta kylpemisen kokemus asiakkaalla on onnistunut.
Julkisten saunojen kova käyttöaste, sekä energiatehokkuuden vaatimukset asettavat laitteiston tarpeet korkealle. Tylö- tuotteilla on vankka näyttö osaamisesta julkisen rakentamisen ratkaisuissa ympäri maailman sekä maa- että laivakohteissa.

OTA YHTEYTTÄ

Monipuoliset

TUOTERATKAISUT


Tylön tuoteratkaisuja löytyy lukuisista kohteista ympäri Suomen. Esimerkiksi seuraavat uimahallit, kuntokeskukset ja kylpylät luottavat Tylö- tuotteisiin:
- Porin uimahalli
- Impivaaran uimahalli
- Hakunilan uimahalli
- Ms Silja Serenade / Ms SIlja Symphony
- Linna Golf / Hämeenlinna
- Sats / Elixia - kuntokeskukset

OTA YHTEYTTÄ

Räätälöity sinua varten

SUUNNITTELUPALVELU


Suunnittelupalvelumme auttaa kohteissanne mielellään. Monia ratkaisuja on mahdollista räätälöidä tarpeiden mukaan.
Olemme tiiviissä yhteistyössä valmistajan suunnittelijoiden kanssa ja saatavilla on referenssikohteiden lisäksi mm. cad-tiedostot lukuisista ratkaisuista. Voit lukea lisää Tylö- tuotteiden ammattilaisratkaisuista suoraan Tylön kansainvälisiltä kotisivuilta: http://tylo.com/professional

OTA YHTEYTTÄ
 

Kehitämme ammattilaisille suunnattua sivuamme koko ajan, tulemme lisäämään tietoja tuotteista ja palvelukokonaisuuksista.


Jos olet rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisyritys ja haluat lisää tietoja Tylö- tuotteista ja niiden ratkaisuista tarpeisiisi, voit lähettää yhteydenottopyynnön Ota yhteyttä sivun lomakkeella meille.

There are no products