Tylokauppa

KUVAGALLERIA

 

Saunominen on muutakin kuin vain pikainen kylpysuoritus, se on kokonaisvaltaista nautintoa.

Tutustu galleriaan ja inspiroidu Tylö-tuotteiden maailmasta ja sen mahdollisuuksista.

Sauna

Saunan rakentaminen ja remontointi on iso työ, jonka haluaa onnistuvan kerralla. Tylö- tuotteiden elementtisaunat antavat vaihtoehdon, josta jokaisen on helppo löytää oma ratkaisunsa sekä uudisrakentamiseen, että remonttikohteisiin. Tutustu malleihin ja kysy lisää tuotteista tarvittaessa. Autamme saunan suunnittelussa mielellämme.

Kiuas

Tylö sähkökiuas on energiataloudellinen, pitkäaikainen investointi tulevaisuuden loistokkaisiin saunomishetkiin.
Tämän luxusluokan saunomiskokemuksen voi halutessaan vielä täydentää aromaattisella tuoksulla tai vaikkapa yrteillä.
Jos haluat nauttia sekä perinteisestä saunasta, että myös pehmeämmästä höyrysaunasta, Tylön Combi- kiukaat ovat oivallinen valinta.


Höyry

Sulje silmäsi ja anna höyryn ympäröidä sinut. Anna pehmeän lämmön tavoittaa sisimpäsi, se rentouttaa ja voimauttaa samalla kertaa.
Tylö höyrysaunat tarjoavat 100% kosteudella nautittavan, jo muinaisen Rooman kuumien kylpyjen ajoilta periytyvää nautintoa.

Spa omaan kotiin

Kotiin höyrykylpyä suunnitellessa tulee käytännölliseksi vaihtoehdoksi myös höyrysuihkukaappi. Tämä yhdistää tavallisen suihkukaapin ja höyrykylvyn loistavan monipuoliset ominaisuudet.
Varsinainen All In One- tuote on Twin malliston tuotteet, joista löytyy höyrysauna, suihku ja sauna samassa paketissa. Tämän kaltainen tuoteratkaisu on oivallinen lisä oman kodin spa-osastolle perinteisen saunan rinnalle.


Infra

Eräs uusimmista saunomismuodoista on infrapunasaunassa saunominen. Tylön infrapunasaunalaitteisto perustuu IR-B ja IR-C säteilyyn. Nämä ovat yleisesti käytössä olevat säteilytyypit, koska ne pureutuvat tehokkaasti kehoon. Tylön infrapunasaunamallisto on selkeä sijoitus oman terveyden edistämiseen.
Kokonaisen saunan lisäksi on mahdollista myös varustella jo olemassaoleva sauna infrapunapaneeleilla. Tällöin saat monipuolisen, täyden hyödyn omasta saunastasi.

There are no products