Toimitusehdot

 

Voimassa: 01.01.2016 alkaen

Verkkokauppa
Tylokauppa – verkkokaupan omistaa ja sen tuotteita myy Pointman Oy

Pointman Oy
Y-tunnus: 0307933-2
Osoite: Niinistönkatu 14, 05800 Hyvinkää
Puhelin: +358 (0)9 2754011
Sähköposti: info(at)tylokauppa.fi

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.tylokauppa.fi siirtämällä tuotteet ostoskoriin ja maksamalla ne kassapalvelussa.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käsitellään voimassaolevan rekisteriselosteen mukaisesti.

Tilatessasi verkkokaupasta sinua pyydetään vahvistamaan, että olet tutustunut ja hyväksynyt kulloinkin voimassa olevat toimitusehdot.

Tilauksen maksaminen

Tylokauppa.fi käyttää Checkout- maksupalvelua. Maksupalvelun tarjoaja:

Checkout Finland Oy, Y-tunnus 2196606-6
Varastokatu 3 A
33100 Tampere

Tarkempi palvelukuvaus löytyy heidän omilta kotisivuilta osoitteessa: http://www.checkout.fi

Käytettävissä olevat maksutavat:
Verkkopankkimaksu
Ennakkotilisiirto
Luottokorttimaksu
Collector
Everyday
Jousto

Myymme tuotteita laskulla vain Y-tunnuksen haltijoille harkintamme mukaan. Jos haluat tilata tuotteita laskulla, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info(at)tylokauppa.fi

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkistaa tilauksen sisällön.

Tilauksen toimitus

Tylokauppa käyttää Postin palveluita tuotteidensa toimittamiseen. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti suoraan valmistajan varastolta Ruotsista. Tuotteet toimitetaan sinulle postipakettina tai rahtina (yli 35 kg). Yli 750,00€ tilaukset toimitetaan ilman erillisiä toimituskuluja.

Toimitusaika on tuotteesta riippuen 3 - 5 arkipäivästä (varastotuote) noin viiteen viikkoon (tilaustuote).

Pidätämme oikeuden lähettää pienet lähetykset kirjeenä kotiin.
Pidätämme oikeuden lähettää pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset postiin.

Vaihto ja palautus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat palauttaa tuotteita, ilmoita siitä meille etukäteen kirjallisesti. Lähetä esim. sähköpostiviesti osoitteeseen info(at)tylokauppa.fi, niin saat tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseen tapauskohtaisesti.

HUOM!

Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruuttaminen/palauttaminen. Noutamatta jääneinä palautuvista paketeista pidätämme oikeuden periä toimituskulut molempiin suuntiin.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä meille viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostitse osoitteeseen info(at)tylokauppa.fi. Jos paketti on vioittunut toimituksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

 
There are no products