Höyry

Sulje silmäsi ja anna höyryn ympäröidä sinut. Anna pehmeän lämmön tavoittaa sisimpäsi, se rentouttaa ja voimauttaa samalla kertaa. Tylö höyrysaunat tarjoavat 100% kosteudella nautittavan, jo muinaisen Rooman kuumien kylpyjen ajoilta periytyvää nautintoa. Tämä on paketoitu laadulla valmistettuihin elementtirakenteisiin höyrysaunoihin, joita löytyy eri kokoisia. Höyrysauna on oivallinen vaihtoehto perinteiselle saunalle, jolla on vahva, terveyttä edistävä vaikutus.

Höyrykylpy ja höyrysauna menevät usein kansankielessä puhuttaessa sekaisin. Kun höyrysauna tarkoittaa kosteiaa löylyä saunassa, moderni höyrykylpy(Suom. Steam bath) tarjoaa perinteisen saunan olemuksen sijasta 100% kosteuden. Joissain yhteyksissä puhutaan myös turkkilaisesta saunasta. Lämpötila säilyy maltillsena, noin 40-45°C. Pehmeä höyry täyttää koko höyryhuoneen ja antaa kylpijälle mahdollisuuden irroittautua arjesta ja nauttia lämpimästä ja kosteasta höyrykylvystä. Suurin osa höyrykylpyä kokeilleista on sitä mieltä, että se on jopa perinteistä sauna parempi rentouttaja.

Tylö on sekä koti- että julkisessa käytössä ollut pitkään höyrykylvyn lähettiläs. Heidän kauttaan löytyvät kaikki höyrykylvyn toteuttmiseen tarvittavat tuotteet, kuten höyrynkehittimet, ohjauspaneelit, höyryhuoneen ovet, sekä jopa kokonaiset elementtihöyrysaunat. Tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Hina-laatu- suhde on erittäin hyvä.

Kotiin höyrykylpyä suunnitellessa tulee käytännölliseksi vaihtoehdoksi myös höyrysuihkukaappi. Tämä yhdistää tavallisen suihkukaapin ja höyrykylvyn loistavan monipuoliset ominaisuudet. Tämän kaltainen tuoteratkaisu on oivallinen lisä oman kodin spa-osastolle perinteisen saunan rinnalle.
Sekä isompaa höyryhuonetta, että pienempää höyrysuihkukaappia voit halutessasi täydentää vielä kattavilla lisävarusteilla, esim. tuoksuilla.

Näytetään tulokset 1–12 / 16

1 2
There are no products