Infrapunasauna

Eräs uusimmista saunomismuodoista on infrapunasaunassa saunominen. Tylö Infra sauna laitteisto perustuu IR-B ja IR-C säteilyyn. Nämä ovat yleisesti käytössä olevat säteilytyypit, koska ne pureutuvat tehokkaasti kehoon. Tylön infrapunasaunamallisto on selkeä sijoitus oman terveyden edistämiseen.
Lisäksi on mahdollista yhdistää infrapunasaunan ja perinteisen saunan hyödyt tuomalla Tylön erilliset infrapunasaunapaneelit Tylön kiukaan kanssa samaan saunaan. Infrapunasauna on keskimäärin n. 20% energiataloudellisempi vaihtoehto perinteiseen sähkökiukaalla varustettuun saunaan.

ELEMENTTI-INFRAPUNASAUNAT

Pure Infra elementtisaunoissa on alhaisimmat sähkömagneettisen säteilyn ( EMR ) ja sähkökentän ( EF ) arvot verrattuna mihin tahansa muihin saatavilla oleviin malleihin. Arvot alittavat reilusti jopa Ruotsin äärimmäisen tiukat rajoitukset.
EvenHeat(TM) järjestelmä varmistaa, että jokainen yksittäinen osa kehosta on lämmennyt tasaisesti. Tämä lisää mukavuutta ja kokonaisvaltaista rentoutumisen tunnetta – ilman huolta liiallisesta altistumisesta säteilylle.

Pure infra elementtisaunoja löytyy monenlaisiin tiloihin. Kaikissa malleissa on kokonaan karkaistusta lasista oleva etuseinä, kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli lämmitykseen, valaistukseen ja musiikkiin.

Elementtisaunat toimitetaan käyttövalmiina asennettavaksi, kodin sähköverkkoon sopivalla liitännällä. Erillistä sähköasentajaa ei tarvita. Kytke pistoke seinään ja pääset nauttimaan ja rentoutumaan omassa kodissasi.

INFRAPUNASAUNAPANEELIT

Tylö infrapunapaneelit ovat huippulaadukkaita tuotteita, joilla pystyt rakentamaan kotiisi infrapunasaunan joko erillisenä, tai osaksi jo olemassa olevaa perinteistä kiuassaunaa.

Elementeissä on oma virtakytkin, sisäänrakennettu termostaatti ja luotettava turvakytkin. Paneelit ovat tyylikkäästi muotoillut ja sopivat puisen leppä/haapakehyksen kanssa saunan seinien sisustukseen.

 

Näytetään kaikki 2 tulosta

There are no products