Elementtirakenteiset infrapunasaunat

Eräs uusimmista saunomismuodoista on infrapunasaunassa saunominen. Tylön infrapunasaunalaitteisto perustuu IR-B ja IR-C säteilyyn. Nämä ovat yleisesti käytössä olevat säteilytyypit, koska ne pureutuvat tehokkaasti kehoon. Tylön infrapunasaunamallisto on selkeä sijoitus oman terveyden edistämiseen.
Lisäksi on mahdollista yhdistää infrapunasaunan ja perinteisen saunan hyödyt tuomalla Tylön erilliset infrapunasaunapaneelit Tylön kiukaan kanssa samaan saunaan.
Tutustu tuotteisiimme.
Lue lisää kylpemisen muodoista täältä.

Hemmottele itseäsi terveellisemmällä infrapunasaunalla

Itsesi rentouttaminen ja kylpeminen on nyt turvallisempaa kuin koskaan.
Pure Infra elementtisaunoissa on alhaisimmat sähkömagneettisen säteilyn ( EMR ) ja sähkökentän ( EF ) arvot verrattuna mihin tahansa muihin saatavilla oleviin malleihin. Arvot alittavat reilusti jopa Ruotsin äärimmäisen tiukat rajoitukset.

EvenHeat(TM) järjestelmä varmistaa, että jokainen yksittäinen osa kehosta on lämmennyt tasaisesti. Tämä lisää mukavuutta ja kokonaisvaltaista rentoutumisen tunnetta – ilman huolta liiallisesta altistumisesta säteilylle.
Infrapunasauna sopii hyvin myös Detox- kuurin tehostamiseen.

Miksi infra sauna
– Kehoystävällinen, turvallinen ja mukava vaihtoehto tehostaa aineenvaihduntaa, rentoutua ja vapautua stressistä ja kehon kiputiloista
– Tehokas ajankäyttö, Infra sauna on heti valmis käyttöön, ei tarvitse odottaa lämpenemistä
– Ympäristöystävällinen, jopa päivittäisesä käytössä infrapunateknologia on erittäin energiataloudellinen ja käyttää vähemmän energiaa kuin moni muu kodintekniikan laite.
– Turvallinen koko perheelle, helppokäyttöinen kaiken kokoisille ja ikäisille – erinomainen investointi koko perheen hyvinvoinnin edistämiseen

Miksi Pure- infra
– Kaikista turvallisin, pienimmät EMR + EF arvot markkinoilla olevista saunoista
– Tasainen, koko kehon kattava lämmitys innovatiivisilla, tehokkailla lämmityselementeillä
– Välitön tyydytys, Pure infra lämmittää lähes välittömästi sinun asettamaasi lämpötilaan
– Energian säästö, Pure infra liitetään tavalliseen sähköverkkoon, ja käyttää jopa 20% vähemmän energiaa, kuin muut infrapunajärjestelmät

Pure Infra elementtisaunat sisältävät lisäksi:

– Kosketusnäytöllinen äänijärjestelmä, kristallinkirkas ääni, radio, mp3, USB-liitännät. Rakenteisiin upotetut kaiuttimet antavat esteettisesti tyylikkään vaikutelman kokonaisuudesta ja lisäävät mukavuutta kylpemiseen.
– Kolmivaiheinen valaistus, pehmeä epäsuora seinävalaistus, katossa olevat valot lukemiseen, sekä värivaloterapia. Nämä antavat sinun rentoutua pehmeässä yleisvalaistuksessa, käyttää energisoivaa värivalaistusta luomaan tunnelmaa, tai yksinkertaisesti rentoutua suosikkilehden tai kirjan kanssa.

Helppo asentaa, ei tarvita sähköasentajaa.
Asennuksessa ei tarvita työkaluja, elementit sisältävät itsensä lukitsevat seinä ja kattoelementit.

Pure infra elementtisaunoja löytyy monenlaisiin tiloihin. Kaikissa malleissa on kokonaan karkaistusta lasista oleva etuseinä, kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli lämmitykseen, valaistukseen ja musiikkiin. Elementtisaunat toimitetaan käyttövalmiina asennettavaksi, kodin sähköverkkoon sopivalla liitännällä. Erillistä sähköasentajaa ei tarvita. Kytken pistokkeen seinään ja pääset nauttimaan ja rentoutumaan omassa kodissasi.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.
There are no products