Sauna

Tylö Sauna
Laadukas ja toimiva Tylö tuotteilla toteutettu sauna on kestävä sijoitus parempaan elämänlaatuun, joka palkitsee vuodesta toiseen.
Kestävyys, helppohoitoisuus ja toimivuus yhdistettynä energiatehokkuuteen ja äärimmäiseen tyylikkyyteen ovat Tylö- tuotteiden keskeisiä elementtejä.
Olit sitten rakentamassa uutta kotia tai remontoimassa jo olemassa olevaa, laaja tuotevalikoima kattaa kaiken tarvittavan aina kiuaskivistä kokonaiseen elementtirakenteiseen saunaan.

For The Senses- konsepti
Saunominen on muutakin kuin vain pikainen kylpysuoritus, se on tilaisuus rauhoittua ja ladata akkuja. Tylö saunatuotteet on suunniteltu tuottamaan jokaiselle käyttäjälle oman arvokkaan kokemuksen saunomisesta. Tuotteiden kansainvälisesti palkittu muotoilu, sekä laadukas työn jälki ovat olennainen osa kokonaisuutta.
For The Senses- konsepti tarkoittaa kokonaisvaltaista kokemusta kaikille aisteille. Tylö ei halua tuottaa vain pelkkää perinteisen saunomisen fyysistä kokemusta, vaan aistikkaan kokonaisvaltaisen kylpykokemuksen keholle ja mielelle.

Tylarium- konsepti
Voit perinteisen saunan lisäksi nauttia myös pehmeämmästä höyrysaunasta. Tylön oma Tylarium- konsepti on silloin oivallinen ratkaisu yhdistää monipuoliset ominaisuudet ja saunomismahdollisuudet perinteisen saunakokemuksen ympärille. Tämä antaa sähkökiukaalla ja pienellä kivimäärälläkin kosteat ja nautittavat löylyt.
Tylön Combi- kiukaat ovat oivallinen valinta. Tällöin saat molemmat toiminnot samassa kiukaassa ja voit itse valita, miten haluat saunoa.

Siirry tuotesivulle suoraan allaolevasta linkistä:
Tylö kiukaat
Tylö ohjauspaneelit
Tylö elementtisaunat
Tylö lisävarusteet ja tarvikkeet

Näytetään tulokset 1–12 / 60

1 2 3 4 5
There are no products