Elementtisaunat

Saunan rakentaminen ja remontointi on iso työ, jonka haluaa onnistuvan kerralla. Tylö- tuotteiden elementtisaunat antavat vaihtoehdon, joka on kokonaiskustannuksiltaan hyvin kilpailukykyinen perinteisen saunan rakentamisen kanssa. Esivalmistetut laadukkaat seinä- ja kattoelementit asennetaan säädettävällä lattiakehyksellä paikalleen. Paneeli kerrallaan rakentaminen on historiaa. Asennus on nopeaa ja pääset saunomaan alta aikayksikön.

Tylö elementtisaunat on suunniteltu jokaisen tarpeisiin sopiviksi. Mallit soveltuvat sisäkäyttöön olemassaolevien saunojen tilalle, uudiskohteisiin, sekä pieniin kerrostalosaunoihin jopa 1,3m2 tilaan. Kaikki saunat toimitetaan tehtaan pakkauksissa, valmiina asennukseen. Saunat on rakennettu kestämään sisä- ja ulkopuolen lämpötilavaihteluita.

Mallistoista on jokaisen helppo löytää oma ratkaisunsa sekä uudisrakentamiseen, että remonttikohteisiin.Tutustu malleihin ja kysy lisää tuotteista tarvittaessa. Autamme saunan suunnittelussa mielellämme.

6 hyvää syytä valita Tylö sauna:
1. Elegantit yksityiskohdat
Kaikki Tylön saunahuoneet on suunniteltu saunojilta saunojille. Tämä tarkoittaa, että kokonaisuus on hiottu pienintä yksityiskohtaa myöten näyttäväksi ja toimivaksi. Tehokkaan ilmastoinnin, tarkan sovituksen ja vankan rakenteen avulla saat saunan, joka palvelee sinua vuodesta toiseen.
2. Esivalmisteltu sähköasennus
Sähkökaapelit kiuasta varten ovat valmiiksi johdotettu rakenteisiin piilotettuja putkia myöten

3. Tarkka sovitus
Seinien, katon ja sisustan tarkka sovitus toisiinsa tekee asentamisen helpoksi jokaiselle. Felx- järjestelmä sallii sinun kasvattaa ja muokata kokoa haluamallasi tavalla vaiheittain. Tällä tavoin Tylö pystyy toimittamaan tarkasti juuri toiveidesi mukaisen saunan, joka sopii kohteeseen.

4. Huolellinen ilmankierto
Kaikki saunahuoneet on varusteltu tulo- ja poistoilmakanavilla. Ilmastointi on hyvin olennainen osa kunnollisia löylyjä ja on usein jätetty liian vähälle huomiolla. Optimaalinen, tasainen löylyn leviäminen vaatii huolellisen ilmakierron ja Tylö saunoisa tämä on huomioitu heidän standardien mukaan.

5. Vankka rakenne
Tylö saunahuoneet on rakennettu kaikkia kylpemisen muotoja silmälläpitäen. Lisäksi lämmönkestävien, tyylikkäiden saunaovien laaja valikoima takaa, ettei ajan saatossa rakenteet pääse elämään.

6. Pitkä takuu
Tylön itsenäinen valmistusfilosofia antaa mahdollisuuden luottaa omiin tuotteisiinsa. Tylö tarjoaa tuotteilleen jopa 3v. materiaalitakuun yksityiskäytössä.
Tylö- tuotteiden kanssa korkea laatu on itsestäänselvyys ja tuote on luotettava ostos.

Näytetään tulokset 1–12 / 19

1 2
There are no products