Kiukaat

Tylö kiuas on energiataloudellinen, pitkäaikainen investointi tulevaisuuden loistokkaisiin saunomishetkiin. Esimerkkinä laadusta kaikki vastukset ovat ruostumatonta, AISI 309- terästä, joka kestää kovaakin ja pitkäaikaista käyttöä.

Tylö kiuas sopii moneen käyttöön ja saunomiseen. Laadukkaat Tylö sähkökiukaat ovat monessa tapauksessa erinomainen vaihtoehto, kun tavoitteena on löytää tyylikäs, kestävä kiuas.

Klassinen saunominen tapahtuu yleensä n. 75-90°C lämpötilassa, jossa suhteellinen kosteus on n. 5-15%. Tämän lisäksi voit valita myös pehmeämmän, kostean löylyn:
Höyrysauna on perinteisen saunan lempeämpi muoto, jossa saunotaan n. 45-65°C ja 40-65% kosteudessa. Monet ihmiset kokevat tämän jopa ideaaliseksi saunomislämpötilaksi. Myös höyrysauna takaa saman puhtauden ja raikkauden tunteen iholle. Tämän luxusluokan saunomiskokemuksen voi halutessaan vielä täydentää aromaattisella tuoksulla tai vaikkapa yrteillä.

Jos haluat nauttia sekä perinteisestä saunasta, että myös pehmeämmästä höyrysaunasta, Tylö Combi- kiukaat ovat oivallinen valinta. Tällöin saat molemmat toiminnot samassa kiukaassa ja voit itse valita, miten haluat saunoa.

Näytetään kaikki 6 tulosta

There are no products